Nyt kaikkiin yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!!! - Nyt kaikkiin yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!!! - Nyt kaikkiin yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!!!


Takuu- ja toimitusehdot

Käytetyn elektroniikan erikoisliike

OSTO-MYYNTI-VAIHTO-HUOLTO

 

Huom. sivuillamme olevat kuvat saattavat poiketa varsinaisesta tuotteesta. Used Games Kouvola ei vastaa tuotteiden teknisten tietojen oikeellisuudesta. Kaikki oikeudet pidätetään. Mikäli tuotteen teknisissä tiedoissa on epäselvyyksiä voit varmistaa asian suoraan valmistajan sivuilta tai olla yhteydessä myyntiimme sähköpostitse.

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet pyritään lähettämään 1-5 arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon toimipisteestämme, saat sähköpostiisi vahvistuksen ajankohdasta jolloin tuotteet ovat noudettavissa (muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan). 


Toimituskulut

Pakkaus- ja toimituskulut aina kiinteä 9,95€/lähetys (postista nouto tai kirjelähetys), riippumatta pakettien määrästä, koosta tai painosta. Nouto liikkeestämme 0€. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus.

 

Myyntialue   

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Items sold in the online store are delivered only in Finland.Toimitusaika

Toimitusaika on arvio ajasta jolloin paketti saapuu tavarantoimittajalta meille ja lähtee liikkeestämme postin kuljetettavaksi.   Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana mikäli tuotetta on liikkeemme varastosaldolla. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset    Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Tilausehdot

Noutamatta jääneet tilaukset poistetaan 3 kuukauden jälkeen.


Takuuehdot

Kaikilla uusilla Used Games Kouvolasta ostetuilla tuotteilla on vähintään 12kk takuu alkaen ostopäivästä paitsi akuilla takuu on 6kk. Viallinen tuote vaihdetaan uuteen samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen. Käytetyille tuotteille myönnämme 1-2kk huoltotakuun tai vaihto vastaavaan tuotteeseen, alkaen ostopäivästä.

Koneiden sisäiset komponentit on tarkoitettu vain ammattilaisten koottavaksi, eikä niiden mukana tule suomenkielisiä ohjeita. Used Games kouvola ei ota vastuuta asiakkaan omasta asennusvirheestä johtuvista vahingoista.esim. soketin pinnit vääntyneet asennuksessa.

Takuun piiriin eivät kuulu luonnollisesta kulumisesta, asiakkaan tapaturmasta tai asennusvirheestä, tuotteen käyttöohjeiden vastaisesta käsittelystä, ylikellottamisesta, käyttöjärjestelmästä tai muusta ohjelmistosta aiheutuneet virheet. 


Palautus/Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät yhteydenotto lomakkeen kautta. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei kyseessä ole takuun alainen virhe. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Viallisen tuotteen voi myös toimittaa suoraan myymälään. Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 30 euron tarkistusmaksun sekä aiheutuneet palautus- ja lähetyskulut. Aiheettoman takuupalautuksen kuluina voidaan myös periä mahdolliset huoltoyhtiön kulut, mikäli tavara huolletaan muualla kuin Used Games Kouvolan tiloissa.

Postitse palautettavien tuotteiden pakkaus on aina lähettäjän vastuulla. Used Games Kouvola ei vastaa riittämättömästi pakattujen tuotteiden kuljetusvaurioista. 

Ennen palautusta on asiakkaan omalla vastuulla ottaa tarvittavat varmuuskopiot tiedostoistaan.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus seuraavin rajoituksin:

Kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteisiin kotonaan kuten myymälässä olisi, tuotepakkauksien avaamisessa tulee tällöin olla erityisen varovainen.

Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. 

Avatuilla lisenssin sisältävillä tuotteilla, ohjelmilla, peleillä, tallenteilla tai mittatilaustyönä kootuilla konepaketeilla sekä jäähdytysjärjestelmillä ja nappikuulokkeilla ei ole palautusoikeutta.

Koneilla joihin on käyttöjärjestelmä asennettu, ei ole palautusoikeutta.

(kuluttajansuojalaki 6. luku 16§)

Jos tilauksen tiedoissa on yrityksen nimi, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa. 


Hinnat/Hintojen muutokset

Tuotteemme ovat valmiiksi erittäin edulliseksi hinnoiteltu, joten emme anna erikseen tarjouksia pienistä tilauksista tai yksittäisistä tuotteista (alle 1500€). Pidätämme oikeuden muutta hintaa tilauksen jälkeen, jos hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)  Used Games Kouvola ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat toimituksen viivästymisestä tai peruuntumisesta. 

Kaikkien uusien tuotteiden hinnat sisältävät ALV 24% ja käytettyjen ALV 0%.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät yhteydenotto lomakkeen kautta.

Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse puhelimen ruuhkautumisen välttämiseksi!

Joillakin uusilla tuotteilla on valmistajien oma takuuhuolto. Tarkista alla olevasta luettelosta oikea huoltopiste. Tuotteita ei tule lähettää meille, vaan voit olla yhteydessä suoraan valmistajan huoltoon. Mikäli listalta ei löydy oikeaa yhteystietoa, ole yhteydessä meihin, niin autamme asiassa. 


Valmistajien takuuhuollot:

AcerAsiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10.00 - 17.00 numerossa (09) 276 5145.
 
 Acer tuotteitta koskevia teknisiä kysymyksiä voi lähettää myös http://support.acer-euro.com/request/fi/index.html kautta.
ALink

Loppuasiakastuki 0600 41020 (2,67 € min + pvm) (ma-pe 8:30-15:30)Sähköposti: tekninentuki@a-link.com 

AsusAsus hoitaa kaikki huoltopalveluun liittyvät asiat osoitteessa http://rma.asus.fi tai tukinumerossa 09-69379690.
BenqBenq Tekninen tuki: 09-8171 0191 ( 10:00 - 18:00 )  
 RMA Helpdesk: 09-8171 0188 ( 10:00 - 18:00)
 Vikailmoitus sähköpostitse: http://benq.fi/support/contact/index.cfm?region=50&query=3
Canonwww.canon.fi/asiakastuki/kotikäyttöön tai linkistä:
 http://www.canon.fi/Support/kotikayttoon/index.asp
 tai soittamalla: puh. 020 366 466,
HPHP Tukinumerot:
 - Yritystuotteiden tuki: 0203 53 232
 - Kuluttajatuotteiden tuki: 0203 66 767
HuaweiKaikki laitteiden ja alkuperäispaketin tarvikkeiden takuuasiat hoitaa:
 
 Mobylife Helsinki Oy
 Hiomotie 30
 00380 HELSINKI
 www.mobylife.com
 Puh. 0600-01060 (1,49€ min + pvm/mpm)
Lenovo

Takuukorjaukset IBM-vikailmoituskeskus puh. 0800 1 4260 / 24H tai elektronisesti osoitteessa https://www-930.ibm.com/support/esc/signin.jsp

Lenovon kuluttajatuotteiden (IdeaPad and B Series) takuuhuolto ja tukipalvelut +358 (0)800 944 39 

MSITeknisen tuotetuen puhelinnumero on 010 310 8136. Palvelukielet suomi ja englanti.  Avoinna arkisin klo 8.00-17.00.


 Huom. sivuillamme olevat kuvat saattavat poiketa varsinaisesta tuotteesta. Usedgames Kouvola ei vastaa tuotteiden teknisten tietojen oikeellisuudesta. Kaikki oikeudet pidätetään. Mikäli tuotteen teknisissä tiedoissa on epäselvyyksiä voit varmistaa asian suoraan valmistajan sivuilta tai olla yhteydessä myyntiimme sähköpostitse.